oopiumiingel
Newbie

|
 |
« Reply #135 on: 20. November, 2008, 16:15:14 » |
|
uus maf võiks nüüd viisakas olla ja ikkagi oma identiteediga konto teha. aitab küll sellest lollist naljast!
miks? mulle meeldib uus maf palju rohkem kui vana
|
|
|
|
|
|
su korteri õhus on suitsu & odekolonni. kuid kõik see on sinu ma ahmin end hingetuks
|
|
|
maf
Newbie

|
 |
« Reply #136 on: 20. November, 2008, 16:17:37 » |
|
kes siin nalja on teinud? õhkkond on surmtõsine. ja mul on juba enda nimega konto, milleks omada kahte?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maf
Newbie

|
 |
« Reply #137 on: 20. November, 2008, 16:30:11 » |
|
miks? mulle meeldib uus maf palju rohkem kui vana
naljakas, Sina jälle meeldid mULLE aina vähem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oopiumiingel
Newbie

|
 |
« Reply #138 on: 20. November, 2008, 17:22:54 » |
|
see foorum on tõesti ammendunud. miks keegi minu kaitseks välja ei astu?
|
|
|
|
« Last Edit: 20. November, 2008, 17:25:44 by oopiumiingel »
|
|
su korteri õhus on suitsu & odekolonni. kuid kõik see on sinu ma ahmin end hingetuks
|
|
|
|
Duusja
|
 |
« Reply #139 on: 22. November, 2008, 16:36:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
Lõhkumise praktika on loomise teooria
|
|
|
|
Level
|
 |
« Reply #140 on: 09. February, 2009, 01:52:25 » |
|
uut plaati on vaja. see aitaks kuidagigigigi.
|
|
|
|
|
|
"Drop the coffee!" - Jack Bauer
|
|
|
|
martramones
|
 |
« Reply #141 on: 09. February, 2009, 21:57:54 » |
|
Loogika - Allani soolokad ja Sõpaka plaadid ilmuvad üle aasta.
|
|
|
|
|
|
the future is unwritten
|
|
|
mrgu
Sõpruse Puiestee
Jr. Member

=)
|
 |
« Reply #142 on: 09. February, 2009, 23:33:53 » |
|
tea.. pole just kõige suurepärasem aasta plaadi ilmutamiseks.
|
|
|
|
|
|
tulede all tulen mul taskus on käed<br />tulede all tulen mul järgi käib päev
|
|
|
VILLU
Sõpruse Puiestee
Full Member

|
 |
« Reply #143 on: 12. July, 2009, 04:05:15 » |
|
Loogika - Allani soolokad ja Sõpaka plaadid ilmuvad üle aasta.
Mine sa võta nüid kinni, kas see on loogika või mitte, aga plaat tuleb ikka siis kui sul tuleb, ja kui tuleb, siis sul tuleb, ja kasvõi kaks korda päevas tuleb. Et seda et uus plaat tuleb. Kui tuleb. Tere, mina Villu.
|
|
|
|
« Last Edit: 12. July, 2009, 04:08:22 by VILLU »
|
|
|
|
|
VILLU
Sõpruse Puiestee
Full Member

|
 |
« Reply #144 on: 12. July, 2009, 04:35:29 » |
|
Ja ma räägiks teile ka ühe hea anekdoodi, aga see on vene keeles ja koos miimikaga, nii et räägin siis kui kokku saame ja need kes vene keelt mõistavad, need mõistavad. Olge ikka tublid! VILLU
|
|
|
|
« Last Edit: 12. July, 2009, 04:41:08 by VILLU »
|
|
|
|
|
|
reebus
|
 |
« Reply #145 on: 26. August, 2009, 08:48:47 » |
|
Seda anekdooti kuulaks kohe häämeelega. Villu, hoia tervist! Öösel nelja paiku puusalt tulistamine meiesuguste meeste küpses eas ei ole enam nii lõdva randmega teostatav kui kaheksateistkümneselt  Edu ja inspiratsiooni! Ja ma räägiks teile ka ühe hea anekdoodi, aga see on vene keeles ja koos miimikaga, nii et räägin siis kui kokku saame ja need kes vene keelt mõistavad, need mõistavad. Olge ikka tublid! VILLU
|
|
|
|
|
|
irrelevant, irresistant, intolerant
|
|
|
VILLU
Sõpruse Puiestee
Full Member

|
 |
« Reply #146 on: 31. August, 2009, 00:17:23 » |
|
Tere Reebus. Vähemalt mõnedki vestlevad veel varju-unes oleva SP foorumis. Aga puusalt tulistamise kohta vaidlen sulle kõvasti vastu! Just meiesugused keskeas mehed on saavutanud läbi eluraskuste ja pakaste ja põhjatormide raudkindla randme, täieliku meisterlikkuse ja enesekindluse puusalt tõmmamises! Ei murra meid ei hundikarjad ega karud ega naised! Meie ei plärtsuta puusalt öösel kell neli täis peaga kuhu juhtub nagu kaheksateistaastased, käe värisedes suure ehmatusega, endal püksid täis situtud, ükskõik, kes ette jääb, see saab! Kui meie tõmmame puusalt, siis see mees sinna ka jääb! Jõudu ja jaksu ka sulle! VILLU
|
|
|
|
« Last Edit: 31. August, 2009, 00:35:12 by VILLU »
|
|
|
|
|
VILLU
Sõpruse Puiestee
Full Member

|
 |
« Reply #147 on: 31. August, 2009, 01:00:18 » |
|
Ja veel räägin sulle jutu, mis tuli mulle pähe mõni aeg tagasi. Kui poiss saab kolmkümmend, siis on lapsepõlv läbi ja algab lapsepõlvest väljumise periood, mis kestab neljakümneni. Kui poiss saab nelikümmend, algab meheikka sisenemise periood, mis kestab viiekümneni. Ja kui poiss saab viiskümmend, siis temast kas saab mees või ei! Jack Norris, nooruses idamaade võitluskunstide maailmameister, ütles, kui ta sai viiskümmend, et ta pole kunagi olnud nii heas vormis, kui nüüd, läks üle mitme aasta võistlusele ja andis kõikidele nolkidele tappa, võitis tiitli! Niipalju siis kindlast randmest. Vanarahvas ütleb - inimese suurim eksimus on noorus, aga õnneks läheb see varsti mööda! VILLU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VILLU
Sõpruse Puiestee
Full Member

|
 |
« Reply #148 on: 31. August, 2009, 01:22:58 » |
|
Lõpuks veel üks teine venekeelne anekdoot, mille ma üritan kohmakalt eesti keelde tõlkida: Võmm peab tänaval kinni laksu all narkari, kes veab enda järel pikka nööri. "Miks te seda nööri enda järel veate?" küsib võmm. "Venita nahka, naljamees!" vastab narkar, "Kas ma pean seda nööri siis enda ees lükkama?"
|
|
|
|
« Last Edit: 31. August, 2009, 01:27:20 by VILLU »
|
|
|
|
|
|
evertp
|
 |
« Reply #149 on: 09. September, 2009, 13:16:00 » |
|
Lõpuks veel üks teine venekeelne anekdoot, mille ma üritan kohmakalt eesti keelde tõlkida: Võmm peab tänaval kinni laksu all narkari, kes veab enda järel pikka nööri. "Miks te seda nööri enda järel veate?" küsib võmm. "Venita nahka, naljamees!" vastab narkar, "Kas ma pean seda nööri siis enda ees lükkama?"

|
|
|
|
|
|
tere, mina olengi evert.
|
|
|
|